Product Reviews and love letters

Ormus Focus Elixir & Love Potion Temple Tincture
Hi there Laura! I have to say, you have made me a big surprise with the elixirs! They are both incredible! I can study 12h per day without a problem haha!

Thanks again and please let me know about what else you are making. What you do is quite wonderful and I’m thinking of starting to promote such a lifestyle! 

Best regards,
Serban Ionescu

Love Potion Temple Tincture
Het voelt als een lichte mini cacaoceremonie. 1 dropper en ik heb een heerlijke ontspannen avond, 2 droppers en ik reis de hele nacht. Met als grote voordeel dat ik de volgende ochtend ontspannen en verkwikt wakker word. Als ik een stressvolle dag heb gehad, of een beetje pms heb of een beetje kramp is het ook heel fijn als pijnstiller.
Eva Serafina Reijnders

Ormus Elixir

Ylva Nerissa Dalebout

Ormus Rozenolie voor kinderen en zelfs paarden

Ik heb deze gekocht bij je op Chocolate Club. En echt WAUW.  Serieus ik sta compleet PAF van het gigantische effect..  Dat het kwaliteit is, is aan alles te merken. Mijn zoon heeft het gigantisch moeilijk. Veel woede aanvallen, moeilijk te bereiken.

Mijn zoon is echt aan het veranderen voor m’n ogen, dankzij de druppel’s! Jaren al worstelen we met het schoolsysteem. Hij is overspannen verklaard geweest door de manier van omgaan op school, en het systeem. Hij kreeg steeds ergere woede aanvallen, die soms echt niet te houden zijn.  Voelen dat hij niks waard is, een rot kind is en in niks goed, voor heel veel bang is en zich eigenlijk het liefste wil verstoppen in een computer.
En nu sinds deze druppels, ongeveer 4x per dag op zijn hart. Het haalt hem direct terug. Hij zegt ook steeds; het maakt gewoon een glimlach. Dat is ook zo; hoe woest hij ook is in het moment, door die druppels verschijnt er een lach, ontspanning, en ontlading.

Hij gebruikt het meerdere malen per dag en de uitwerking op hem zijn bijna ongeloofwaardig zo groot! Al zijn buien, en de dingen die ik hier boven beschreef zijn met meer als gehalveerd!! Therapie, dieet enz, echt zo veel geprobeerd om hem te helpen.. Die opluchting en ontlading als hij het opsmeert, die glimlach die er op volgt.. Wauw

Mijn dochter reageert er ook heel fijn op, ze kan beter alles reguleren nu, overzien, er is gewoon veel minder ‘hoofd’.. Dat is wat ik zelf ook merk, het brengt je per direct voor 100% met al je wezens terug naar je hart. Verlichting, ontlading, rust,ruimtelijk..

Vandaag heb ik het geïntroduceerd bij mijn paarden. Die reageerde er ook sterk op. Vooral onze pony, ze is 17 en nu een jaar bij mij, zwaar getraumatiseerd en begint sinds kort pas te voelen dat ze soms wel bij iemand in de buurt wil staan… Ik smeerde het op haar hart en liet het haar ruiken en ze zucht heel heel diep, ze ging direct op rust staan en kon gewoon ontspannen, tranen liepen over mijn wangen! Ik heb haar een paar uur er na voor het eerst zonder stress of angst, bij haar kunnen bekappen.
Mijn andere merrie reageerde ook prachtig, ze ging het echt staan voelen. Je zag haar bewustzijn en aandacht naar haar hart gaan, en begon enorm veel los te laten en te gapen. Zo heeft ze een tijdje gestaan.

Morgen smeer ik het ook op mijn katten! Ben bang dat je grotere flesjes mag gaan verkopen 🙂
Voel enorm veel dankbaarheid voor jou fantastische product, dank je wel.

Esther Renate Glas