Karlijn vertelt over haar missie en over Ormus, voor focus en het schrijven van haar boek

Dit is het tweede interview van iemand die iets persoonlijks deelt over wat Ormus voor hun doet of betekent. Karlijn Scheffers vertelt daarnaast over haar leven en haar missie


Karlijn vertelt over haar missie
en 
over Ormus, voor meer focus

 


Wie ben je en wat doe je (voor leuks) in je leven?  

Mijn naam is Karlijn. Ik zie het als mijn missie om een fundament voor jonge mensen te bouwen zodat zij hun missie kunnen leven. Geloof heilig in ieder uniek individu met ieder een eigen palet aan talenten en gaven. Als we expressie durven geven aan dat wat ons vreugde geeft dragen we vanzelf bij aan het grotere geheel. Juist jonge mensen willen impact maken in de wereld, voelen dat een leven vanuit samenwerking ipv concurrentie is wat nodig is. Juist deze mensen wil ik begeleiden en in hun kracht zetten. Een fundament bouwen, een andere manier van leren creëren zodat oude structuren vanuit angst en overleven omgebuigd worden naar nieuwe structuren gefund op een hartgedragen energie. Zodat we samen anderen inspireren en zo een lichtere wereld creëren.

 

Hoe ben je in aanraking gekomen met Ormus ?

Via Laura op een feestje, heb meteen een flesje besteld omdat het mij zo opende.

 

Waarvoor gebruik je Ormus Elixirs?

Voornamelijk als ik schrijf. Ik ben nogal snel afgeleid en als ik Ormus neem merk ik dat mijn spanningsboog veel langer is. Ik kan me gemakkelijker concentreren en voel me meer aligned met mezelf en het grotere geheel. Ervaar meer contact met de bron. Zodat ik mezelf als instrument in kan zetten en mijn eigen ego gedachten even op vakantie kan ;)

 

Wat voor effecten heeft het op je ?

Concreet word ik er rustig van. Meer in contact met mezelf. Meer aligned met boven. Voel me meer verbonden en creatief.
Ben echt onder de indruk van de impact. Vind het heel bijzonder dat Laura de Ormus zo individueel kan afstemmen op persoonlijke behoeften. Het heeft mijn ontwikkeling echt een boost gegeven.

 

Heb je een bijzondere ervaring gehad, zo ja welke ?

Ik merk dat ik dieper kan gaan tijdens het mediteren. Ervaar meer kleuren en verbinding.

 

Kun je iets vertellen over je eigen (spirituele / levens) pad, of missie ?

Mijn missie komt voort uit een eigen gemis/ verlangen. Ik heb zelf het wiel zelf uit mogen vinden. Voelden me niet (H)erkent binnen het huidige onderwijssysteem gericht op het cognitieve leren. Toen ik klaar was met mijn studie voelde ik me zo ongelofelijk ‘lost’. Geen idee wat ik wilde, wie ik was en wat ik wilde betekenen. Dit fundament ontbrak zo enorm binnen mijn opvoeding en onderwijs. Daar is mijn reis begonnen. De reis naar binnen. Heeft zo’n 10 jaar geduurd tot ik besefte dat dit mijn pad was. Dit gemis wilde ik anderen niet aandoen. Zo ontstond het idee van de nieuwetijdschool. Mijn visie staat op papier en momenteel ben ik de eerste stappen aan het zetten een fundament te bouwen voor nieuwetijdsjongeren zodat zij hun dromen kunnen leven. Doen waarvoor ze hier zijn vanuit een meer holistisch onderwijs. Dit geeft me enorm veel vreugde.

Ik had voor het schrijven van mijn boek een persoonlijk afgestemde Ormus Elixir besteld.

 

Hoe heet je boek? en waar is het straks te verkrijgen?

Het is meer een visiedocument geworden ;). Voor mezelf, om het zo te delen met de wereld en wellicht voor de mensen die betrokken gaan raken bij de school. :D
Ik moet eerlijk zeggen dat het me echt heeft geholpen om te focussen bij het schrijven van mijn visie. Ik merk dat ik best wel snel afgeleid ben en als ik Ormus neem dan ben ik meer gecentreerd en gefocussed. En heb ik ook het idee dat ik meer aligned ben met de bron.

 

Karlijn Scheffers
www.reisvandeheldinbusiness.nl
www.denieuwetijdschool.nl (Under construction)