Ormus met Jillvanny

Regelmatig krijg ik reacties van mensen die Lola’s Alchemy producten gebruiken en bijzondere ervaringen hebben. Het idee ontstond om mensen hun verhaal te laten vertellen. Bij deze; het eerste mini-interview met Jillvanny, die al een paar keer Ormus heeft gekocht. Enjoy!

Laura

__________________________________________________________________________

* mini – INTERVIEW *

ORMUS MET JILLVANNY & JILLVANNY MET ORMUS


Wie ben je?

Ik ben jillvanny Roque da silva alias RQUE de muziek producer/ componist alias Jyro van de opkomende duo dj artiesten Jyro & Gardizi. Spiritual alchemist en vrije denker.

 

 

 

 

Hoe heb je Ormus ontdekt?
Ik kwam in aanraking met Ormus doordat ik in een winkel een oud tablet te koop zag. Op dat stenen tablet zie je Isis iemand Ormus geven. (of Bread of life) Zo ontdekte ik daar meer over in oude boeken over het oud Egypte.

 

 

 

 

Wat voor werking heeft Ormus voor jou en hoe werk jij met Ormus?
Ormus heeft een genezend en spiritueel ontwakend effect bij mij en laat mij dingen in een groter perspectief zien. Het boost mijn creativiteit en brengt mij dichter bij mijn ziel. Het laat mij genezen op emotioneel gebied en zorgt voor vele astrale avonturen en het zorgt er ook voor dat mijn leven een stuk magischer is geworden.

Ik heb veel ESP ervaringen. Visioenen en astrale reizen. Ik zag een fukt up wereld, maar ook hele mooie dingen. Ook dromen die als dejavu voelen, alsof ik het eerder heb meegemaakt.

Ik ben me ook bewust geworden van de kracht die in ons zit en ook hoe het werkt. Nu snap ik bijvoorbeeld dat alles een oorzaak en gevolg heeft en dat ons gevoel en onze emoties en gedachten patronen daar een zeer belangrijke rol en spelen. Het heeft me bewust gemaakt wat voor mineralen wij nodig hebben en dichter. Het heeft me dichter bij de waarheid gebracht en tot op de dag van vandaag groei ik elke dag. Fysiek mentaal en spiritueel.

Mijn Jeugd was niet makkelijk en heb veel schade opgelopen, maar door Laura’s magische mana heb ik dit sneller kunnen realiseren dat het mij blokkeerde en zo mijn limitaties en geloof systemen kunnen aanpassen en verbeteren. En daardoor ben ik nu in staat om mijn passie en droom te kunnen realiseren en het mijn werk te maken.

Wat voor mij goed voelt is zo dicht mogelijk bij en met natuur te leven. En dat werkt goed op deze manier. Maar ik kan ook nog steeds genieten van een heerlijke chocolade letter, haha!

 

Wat voor supplementen of mineralen gebruik je nog meer nu?
Ik heb denk ik nu nog een betere samenstelling heb gevonden van verschillende mineralen. Ik heb nu magnesium olie, MSN aka sulfer, spirulina en chlorella.

 

Welke soort Ormus heb je tot nu toe gebruikt?
De Ormus Focus. Ik merkte dat het inwerkte op mijn derde ook en volgens mij heeft het goed geholpen voor focus, want die is super goed! Ik heb net de Ormus Heart besteld omdat mijn gevoel zegt dat ik deze nu moet nemen. Mijn derde oog chakra heerst nu en ik weet nu dat het het hart aan de beurt is.